Algemene Voorwaarden:

Garantie

De aangeboden objecten worden gegarandeerd zoals ze op deze website zijn omschreven. Van eventuele gebreken wordt altijd melding gemaakt, behoudens normale ouderdomssporen en slijtage. We geven 6 maanden garantie op het uurwerken die staan aangegeven als " helemaal in orde " wij geven geen garantie op uurwerken die niet zijn gerestaureerd door ons zelf. Dit staat altijd aangegeven in de beschrijving. 

Persoonlijk bezichtigen en/of afhalen van onze artikelen

Alle op onze site afgebeelde artikelen zijn na afspraak in onze zaak te bezichtigen. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen via telefoonnummer 06 20924344 of  mailen via tijdhandelaar@gmail.com.

Optie/bestellen

U kunt vrijblijvend een optie nemen op één of meer artikelen. De duur van deze reservering wordt in onderling overleg geregeld, maar is niet langer dan één week.

Aankopen via onze website zonder persoonlijke bezichtiging

Let op! 

Al onze prijzen zijn zonder verzending. De prijzen zijn alleen ophaal prijzen! Wilt u de artikelen opgestuurd hebben, dan neem eerst kontakt met ons op. Na kontakt kunnen wij u een prijs voor de verzending voorleggen. Wij kunnen over de hele wereld verzenden.

Betaling kan plaatsvinden via deze bankrekeningnummers:

ING rekeningnummer: 675447399
IBAN: NL86 INGB 0675 4473 99
BIC code: INGBNL2A
t.n.v. Tijdhandelaar, Kerkrade 

Betalingen vanuit het buitenland bij voorkeur via een IBAN/BIC Europese bankoverschrijving. Betaling vanuit het buitenland via Paypal is mogelijk. Verzending geschiedt zo spoedig mogelijk nadat de totale koopprijs in ons bezit is. Tot dat moment is artikel voor u 

U kunt ook direct via de website kopen. Wilt u het object wat u via de website koopt opgestuurd hebben! Dan neem eerst kontakt met ons op, waarna wij na overleg de prijs kunnen aanpassen op de website.

 

Retourregeling

Mocht het gekochte voorwerp onverhoopt en onverwacht niet aan uw verwachtingen voldoen of heeft u spijt van uw aankoop, dan geldt hiervoor de wettelijke regeling: u kunt het artikel binnen 10 dagen na factuurdatum aan ons retourneren. De verzend-, verpakkings- en verzekeringskosten zijn in dat geval voor uw eigen rekening.

Zodra wij het artikel weer ongeschonden in ons bezit hebben, wordt de koopprijs van het betreffende artikel op uw bankrekening teruggestort.

Tenslotte

Weest u ervan overtuigd dat al onze transacties met de grootst mogelijke nauwkeurigheid worden afgewikkeld.